Termeni și condiții

Va rugam sa cititi cu atentie in continuare termenii si conditiile de utilizare a acestui Website.

Accesand si folosind website-ul www.pensiuneaboculet.ro sau oricare pagina web a acestuia, sunteti de acord cu acceptarea tacita a acestor Termeni si Conditii prezentati in acest document precum si cu respectarea tuturor legilor si reglementarilor aplicabile care guverneaza Platforma.

Condiții generale

Formularul de rezervare de pe site reprezintă doar o solicitare de cazare, până la momentul confirmării sale ferme prin scris sau telefonic, de către unitatea de cazare.

La unitatea de cazare se acceptă plata atât în numerar, cât și cu cardul prin POS.

În cazul rezervărilor, după confirmarea lor, se percepe un avans de 30 %, avans care se returnează în următoarele condiții:

– dacă rezervarea a fost anulată de către client, cu 7 zile calendaristice în timpul anului, înainte de a se prezenta la unitatea de cazare

– dacă rezervarea a fost anulată de către client, cu 30 zile calendaristice înainte de a se prezenta la unitatea de cazare, în cazul sărbătorilor legale pentru care unitatea de cazare percepe tarife speciale (Crăciun, Revelion, sărbători Pascale)

Avansul se face în contul societății SC BOCULET SRL: RO13BTRLRONCRT0226210601

Avansul se returnează în contul clientului din care s-a făcut plata avansului. Anularea se face în scris, la adresa de email menționată.

Drepturi de autor

Site-ul este protejat de legile referitoare la proprietate intelectuala si industriala, in consecinta Cumparatorul intelege ca nu are dreptul sa redistribuie, vanda, decompileze, dezasambleze aplicatia software intr-o forma perceptibila pentru oameni.

 SC Boculeț SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate.

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va copia, modifica, afisa, distribui, transmite, publica, comercializa, licentia, crea materiale derivate sau utiliza continutul Site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa a Prestatorului.

Datele companiei

Prestatorul care oferă aceste servicii este reprezentat de: SC Boculeț SRL administratorul Site-ulului/Platformei www.pensiuneaboculet.ro, in cadrul acestui website, cu sediul social in Localitatea Gura Humorului ,str Wursburg ( Toaca ) nr 73, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J33/126/2006, Cod de Identificare Fiscala RO 18310721, Telefon ++40 741 201 547.

Translate